Masini de numarat RON

Masini de numarat RON, care pot recunoaște automat valuta, denumirea și orientarea bancnotelor, împreună cu verificarea autenticității, pe baza imaginii vizibile, a imaginii IR, a răspunsului UV, a densității optice și a mărimii. Versiunea de bază include RON / EUR / USD / GBP / CHF.

DORS 750 a fost testat cu succes de Banca Centrală Europeană.

Verificarea autenticității la nivel profesional: scanerul CIS de IR (infrarosu) și imaginea vizibilă de înaltă rezoluție.

Citirea atentă și fiabilă a bancnotelor noi și uzate.

Contorul multivaluta. Versiunea de bază include RON / EUR / USD / GBP / CHF.

Sistem de protecție împotriva prafului și umezelii.

Oprirea numărării și a afișării codului de eroare (notele în lanț, notele duble, buzunarele, notele blocate, bancnotele cu un fragment mare lipsă).

Stivuitorul și unele părți ale construcției sunt realizate din plastic rezistent la impact și cu fibră carboxi adăugată.

Conectivitate – software de actualizare online.

OPTIONAL: Afișaj extern, compatibil computer (PC), prin USB.

Tipuri de control

Verificarea completă a IR și a imaginii vizibile a fiecărei bancnote calculate. Acest tip de detectare permite detectarea bancnotelor contrafăcute care diferă de cele originale în imagini vizibile sau în infraroșu. Este una dintre caracteristicile cheie de securitate.

Mai mulți senzori UV care lucrează la transmisie și la reflexie asigură controlul deplin al luminiscenței de fundal a hârtiei de bancnote la iluminarea luminii UV. Acest tip de control permite detectarea bancnotelor contrafăcute care diferă de cele originale în luminescența de fond a hârtiei la iluminarea luminii UV.

Densitatea optică a hârtiei este determinată ca o valoare medie a transmisiei IR transmisă prin bancnote. Acesta este nivelul de bază obligatoriu pentru fiecare contor de bancnote. Aceste senzori permit controlul uniformității trecerii bancnotelor în cale.

Controlul marimii unei bancnote este efectuat în DORS 750.

Controlarea bancnotelor duble, a bancnotelor înlanțuite, a bancnotelor cu un fragment mare lipsă se efectuează la fiecare numărare în fiecare mod de numărare.

Detectarea bancnotelor blocate în interiorul dispozitivului permite evitarea deteriorării numărului mare de bancnote. De obicei, blocajele sunt cauzate de obiecte străine în cale (cleme de hârtie, hârtie, etc.). În acest caz, prima bancnotă numită este blocată, deși DORS 750 se oprește pentru a evita deteriorarea altor bancnote.

Se arată singurul rezultat