10. Masini numarat si verificat valuta

Masini de numarat bancnote, care le verifica, in acelasi timp, din punct de vedere al elementelor de securitate (insertii UV, tehnologia CIS – scanare, etc.).

Viteza ajustabila de numarare-permite procesarea bancnotelor atat noi cat si uzate;

Autentificarea bancnotelor prin verificare dimensionala pe cota scurta, UV si densitatea materialului din care este realizata bancnota;

Display LED de culoare rosie ce permite captarea imaginii chiar si de camerele de supraveghere CCTV alb-negru.

Masina de numarat bancnote cu detectie UV, pentru o numarare sigura a numerarului. Masina este echipata cu detectie UV pentru depistarea bancnotelor suspicioase si detectie optica a densitatii bancnotei precum si a dimensiunii cotei scurte a acesteia. Astfel se depisteaza si bancnotele rupte, lipite,  etc. Trei viteze de numarare ce permit numararea in siguranta a oricarui tip si calitate de bancnota.

Scheletul metalic din care este realizata masina de numarat duce la reducerea vibratiilor, mentine o inalta fiabilitate a echipamentului si extinde durata de utilizare a acestuia.

Mod special de construire al senzorilor de numarare – acestia sunt proiectati cu un mod de autocuratare, ceea ce mareste semnificativ perioada de intretinere!

Display-ul realizat din led-uri de culoare rosie, a fost proiectat de asa natura incat clientii cum ar fi bancile si retailerii care au montate camere de supraveghere, chiar si B/W, in zona de numarare, pot captura imaginea acestuia extrem de clar! Display-ul este clar vazut indiferent de unghiul de supraveghere si lumina ambientala!

Hooper (locul unde se pun bancnotele pentru numarat) extins: 500 bancnote!

Design special realizat pentru stacker (locul unde se aduna bancnotele numerate) – teancul de bancnote se stocheaza usor si este usor de manipulat!

Stacker-ul si alte parti constructive sunt realizate din fibra carboxylica ranforsata – material high-tech ce elimina electricitatea statica si garanteaza o inalta acuratete in numarare.

DORS 700 se mai evidentiaza prin zgomotul extrem de redus la numararea bancnotelor, marind confortul operatorului.

Culoarea si suprafata carcasei sunt proiectate sa reduca depunerea prafului pe echipament in utilizare.

Panou de control realizat cu senzoti rezistenti la praf  si umezeala.

Maner pentru transportul masinii de numarat.

Se arată singurul rezultat